Lapsen synttäreihin valmistumista

Pienin ihanuuteni, pikku neitokaisemme täyttää viikonloppuna kaksi vuotta ja juhlat pidetään huomenna. Synttäreiden valmistelu jää yleensä tähän samaan itse juhlia edeltävään viikkoon ja silloin yleensä vasta alan katsastamaan ideoita tarjoiluihin ja muuhun. Yleensä myös huomaan, että olen pahasti myöhässä jos haluaisin tilata jotakin juhlahärpäkettä kuten esimerkiksi servettejä tai kakunkoristeita tms nettikaupoista. Joka kerta sama homma, kolme kertaa vuodessa. En nähtävästi koskaan opi aloittamaan vähän aiemmin. Ehkä pitäisi laittaa kalenteriin muistutus asiasta.

Olen siitä aika rohkea synttäritarjoiluleipuri kun kokeilen joka kerta uusia reseptejä synttäreille. Mielenkiinnolla jännitän aina onko uudella reseptillä tehty tarjottava syötävää ja hyvää sekä onnistuuko se. Välillä onnistuu ja välillä ei niin hyvin. Muuten tulee leivottua aika vähän, mutta lasten synttäreille sitten koko vuoden edestä.

Yleensä myös jätän leipomiset samaan päivään kun juhlat ovat eli aikainen herätys kutsuu. Hullutta myös tämä! Siivoukset hoidan edellisenä päivänä kuntoon tai ulkoistan miehelle. Huomiseksi pitäisi taikoa tällä kertaa Muumi-kakku. Jännittävää!

Neitokaisemme sai jo vähän etukäteen lahjaksi Puky -potkupyörän

Huomenna juhlitaan! Tänään aprillataan ja siivotaan! Ihanaa viikonloppua!

X Saga

Ei kommentteja