Jatkuvasti kipeänä

Tämä vuosi on ollut meidän perheen historian eniten sairastettu vuosi ja siis takanahan on jo kohta neljä kuukautta tätä vuotta. Sairastelu alkoi tammikuun puolivälissä ja siitä lähtien joka viikko joku meistä viidestä on ollut ainakin yskässä tai nuhassa joka viikko. Tilannettahan ei varmaankaan auta, että kaksi pienintä on päiväkodissa, vielä eri ryhmissä ja esikoinen on koulussa. Lapset tapaavat yhteensä ainakin sata muuta lasta päivän aikana niin kummasti siinä on mahdollisuus kerätä joku mukava virus kotiin tuliaisiksi, minkä sitten kaikki muutkin perheessä sairastavat.

Töistäkin olen joutunut olemaan ennätysmäärän päiviä pois kun pienimmän sairastaessa etätyötkään eivät oikein onnistu. Isompien kanssa voi tehdä normaalisti töitäkin kun he lähinnä kipeänä ollessaan katsovat telkkaria ja nukkuvat. Meillä mies ei ole koskaan ollut pois töistä kipeän lapsen vuoksi. Näin se tasa-arvo toteutuu meidän perheessä. Todellisuudessa minun on helpompi järjestää työpäiviäni uudestaan niin tämä varmaan suurin syy tähän.

Taas parhaillaan pojat yskivät kovaa ja nyt jännitänkin ettei ole kyseessä hinkuyskä kun päiväkodissa oli tällainen tapaus. Lappu taas ilostutti päiväkodin ovessa kovasti. Rokotushan hinkuyskään on annettu rokoteohjelman mukaan, mutta voi silti tarttua. Toivottavasti ei.

Tervettä päivää ja kesää odotellessa
X Saga

Ei kommentteja