Eroon ylimääräisestä tavarasta

Huhhuijaa, mikä pääsiäinen. Muutimme asuntoomme lähes kolme vuotta sitten ja edellisestä asunnosta tietenkin osan tavaroista hilloimme autotalliimme ja sinne perukoille nämä pahvilaatikot ovat jääneet. Nyt pääsiäisenä otin itseäni niskasta kiinni ja aloin hommiin. Kävin kaikki tavarat autotallista läpi ja aikamoinen vinopino laatikoita ja muuta rojua sieltä löytyi, mitkä ovat todellakin turhia. Jotenkin helpottavaa kun tämän työn on saanut tehtyä, mikä on ollut to do -listalla jo niin pitkään.

Vielä pitää keksiä mihin kaikki tavarat laittaa kiertämään. Varmaankin jonkin verran vaatteita ja leluja lähetän suoraan Vähänkäytetty.fi -nettikirpparille kun sieltä menevät suoraan SPR:n Konttiin hyväntekeväisyyteen, jos eivät mene kaupaksi. Palvelu on siitä hyvä kun tavarat saa lähes heti pois omista nurkistaan. Lisäksi varmaankin isompia tavaroita tulee myytyä tai annettua paikallisella Facebook -kirppariryhmässä niin saa helposti isommat tavarat pois.

On se jännä, miten sitä tavaraa aina kertyy ja sitten tuntuu pahalta luopua jostakin 15 vuotta vanhasta yliopistoprinttipaidasta vaikka se on jo karhea ja ei edes mene koti- tai mökkipaitana. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja laitoin osan suoraan UFF:n laatikkoon. Ihanaa saada tilaa ja järjestystä! Suosittelen!
                                                    (kuva netistä)

X Saga

Ei kommentteja