Uranainen, puoliso, äiti, läskikasa eiku…

Naiselta vaaditaan paljon nyky-yhteiskunnassa. Pitäisi tehdä lapsia enemmän kuin 1,71 (kuten vuonna 2015) ja samaan aikaan pitäisi näyttää kyntensä työelämässä. Naisten palkkahan on tunnetusti 82 senttiä siinä kun mies tienaa euron. Lisäksi pitäisi saada lisää naisia johtotehtäviin. Töissä pitäisi siis menestyä ja jaksaa (lue: ehtiä) painaa menestyäkseen.

Myös se puoliso tietenkin pitäisi jossain vaiheessa löytää. Jos se ei ole opiskeluaikana tarttunut haalareiden lahkeeseen niin sitten sellainen pitäisi vielä samalla kun panostat töihin yrittää löytää jostakin. Ehkä netistä, baarista, harrastuksista tai työpaikalta? Ei helppo juttu sekään vaikka Helsinki on täynnä sinkkutalouksia.
Ja jos puoliso on jo löytynyt, parisuhdetta pitää hoitaa tai sitä ei kohta enää ole kun päivän keskustelut ovat lähinnä kauppalistan tasoa. Helppoa kun heinänteko, jos on pieniä lapsia eikä hoitoapuverkostoja ole lähellä.

Niin muista myös harrastaa! Vartalon pitäisi olla lähellä bikinifitness –mallin kroppaa eli tarkkaile syömisiäsi ja treenaa kun vain ehdit. Vähintäänkin kotona voit treenata netin välityksellä, jos aikaa ei muuten muka löydy. Ajan puutteen vuoksi liikkumattomuus on vain tekosyy!
Mielestäni tärkeintä on kuitenkin oma onnellisuus ja tyytyväisyys juuri omaan elämään sellaisena kun se on. Onnen voi löytää muustakin kuin keskivertosuomalaisen naisen elämästä. Elämä on täynnä valintoja ja niitä pitää muiden kunnioittaa. Vuorokaudessa on 24 tuntia ja priorisointia on siis tehtävä - itselle tärkeimmät asiat ensin. Jokainen elää omaa elämäänsä, joka on tässä ja nyt.
Hyvää viikonloppua kaikille!
X Saga

Ei kommentteja